Știința medicală a recunoscut de mult că rămășirea sedentară după un infarct miocardic al segmentului ST (STEMI) (atac de cord) este un factor major de risc pentru moartea precoce. Persoanele...
Dacă sunteți alergic la ciocolată, este posibil să puteți consuma în continuare ciocolată albă. Cu toate acestea, reacția dvs. la ciocolată albă probabil va depinde de motivele reale că sunteți...
Tapioca este fără gluten. Deoarece nu este un boabe (glutenul apare numai în grâu, orz și secară), tapioca este în mod natural fără gluten sub formă pură. Cu toate acestea,...
S-a sugerat frecvent că consumul de soia poate interfera cu funcția tiroidiană, posibil inducerea hipotiroidismului (funcția tiroidiană scăzută). Soia intră într-o categorie de alimente cunoscute sub numele de goitrogen-alimente și...
Poți să mănânci semințe atunci când urmărești o dietă fără piulițe? Este o intrebare frecventa si lasa multi oameni cu alergii cu nuci care se intreaba daca se pot bucura...
Secara este una dintre cele trei boabe de gluten. Acesta conține o proteină numită secalin, care este o formă de gluten. Prin urmare, orice aliment care conține secară ca ingredient...
Chinoa pură este fără gluten, făcându-i în siguranță pentru persoanele cu boală celiacă și sensibilitatea la gluten non-celiacă. Cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă că toate produsele care conțin...
Orzo, un tip de paste, nu este lipsit de gluten. Orzo este fabricat din făină de grâu și grâu conține gluten. Din fericire, devine mai ușor să găsiți orzo pe...